De praktijk

Lize Verbaas is in 2007 gestart met met haar verloskundigenpraktijk, die toen nog “verloskundigenpraktijk Lize Verbaas” heette. Na 6 jaar alleen gewerkt te hebben werd het tijd het team wat uit te breiden. Nu bestaat ons team uit Lize en Melanie. We werken met dezelfde passie en toewijding voor het vak en vormen een hecht team. We vinden het belangrijk dat we met onze verloskundige visie op 1 lijn zitten. Daarnaast kenmerkt onze praktijk zich doordat we gezellige, laagdrempelige communicatie hanteren en we het belangrijk vinden een goede band met jou/jullie op te bouwen. We hopen dat je je bij ons altijd gehoord zult voelen en we je op een verantwoorde wijze mogen begeleiden naar jouw droombevalling. 

Wij stellen ons graag aan je voor

Lize Verbaas

Verloskundige
Echoscopist
Anti-conceptie
Versiekundige

Ik ben Lize Verbaas, ben sinds 2006 verloskundige en al heel lang getrouwd met Guus mijn lieve man.
Verloskundige is een beroep waar ik altijd al iets mee gehad heb vanaf mijn jonge jaren, maar heel lang ongrijpbaar is geweest.
lk heb heel veel leuke dingen gedaan in mijn leven, zoals: een peuterspeelzaal opgericht met een aantal enthousiaste ouders en ben daar jaren peuterleidster geweest. Ik heb in die jaren ook vier kinderen gekregen die ook veel aandacht van mij vroegen en nu hele mooie mensen zijn geworden. Inmiddels heb ik 7 kleinkinderen waar ik heel veel van hou. Toch begon het steeds een beetje meer te kriebelen en ben ik de gezondheidszorg ingegaan en de opleiding gaan doen voor verpleegkundige met als doel op de verloskamers te kunnen werken wat ook uiteindelijk gelukt is. Heb daar een lange tijd met heel veel plezier gewerkt en mocht daar ook regelmatig een bevalling doen omdat iedereen wel wist hoe leuk ik dit vond. Ook heb ik nog gelijktijdig repatriëringswerk als verpleegkundige gedaan en heb uit heel veel landen patiënten opgehaald of thuisgebracht die daar iets hadden gekregen en alleen onder begeleiding van een  verpleegkundige terug mochten. Maar toen ik een brief in handen kreeg om toch nog verloskunde te gaan studeren heb geen moment getwijfeld en mijn gezin stond pal achter mij. Ondanks dat ik het een hele zware opleiding vond, heb ik het ook een super leuke tijd heb gevonden. Ik heb eindelijk mijn droom kunnen waarmaken en mocht ik mij verloskundige noemen. Na een jaar te hebben waargenomen, heb ik mijn eigen praktijk kunnen starten en heb dit bijna zes jaar alleen gedraaid en gelukkig nu met twee lieve collega’s, met heel veel toewijding, passie en plezier. Ik doe ook de versies (het uitwendig draaien van kinderen van stuit- naar hoofdligging) en de anticonceptie bij ons in de praktijk. Het is super mooi om te zien dat er nu een hele mooie praktijk draait waar we heel veel zwangeren zien en begeleiden en bij het meest intieme moment mogen zijn: de bevalling. We zien een mooi nieuw leven beginnen, een mooi mensje. Dan volgen we de nieuwe ouders nog weer in het kraambed om te zien of are veranderingen in hun leven goed verlopen en om zo nodig bij te sturen zodat het gezinnetje een goede start heeft. Kort gezegd het mooiste beroep van de hele wereld.

BIG: 39014927303

Melanie van Winkel

Verloskundige
Echoscopist
Geslachtsbepalingen
Anti-conceptie

Lieve cliënten en partners van Verloskundig Centrum Amara,

vanaf vandaag mag ik onderdeel uitmaken van het gezellige, verloskundige team. Jullie kunnen mij tegen gaan komen in de volledige verloskundige zorg (inclusief echo’s) en voor anticonceptie.

Ik streef er vooral naar om te investeren in een vertrouwensband met de cliënt, zodat iedereen zich prettig voelt. De wens van de cliënt is hierin heel belangrijk, samen met uiteraard goede en veilige zorg.

Ik heb alle vertrouwen in een fijne samenwerking met elkaar en kijk er naar uit om jullie allemaal te gaan ontmoeten! Tot gauw.


BIG: 39922515603

Waarneming

We vinden het belangrijk dat we onze kennis op peil houden en volgen hierom regelmatig scholingen. Ook willen we wel eens op vakantie. Het kan daardoor soms voorkomen dat een collega verloskundige ons komt helpen. We zullen haar altijd goed inlichten over wat er speelt in de praktijk.

Wat vinden anderen?

Laat gerust een recensie achter op Google of op onze facebookpagina

4,6/5

4.6/5