Leer ons nog wat beter kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mijn naam is Mirte Vos en ik ben afgestudeerd als verloskundige aan de Hogeschool in Antwerpen. Ik ben opgegroeid op de Hoeksche Waard, maar ik woon tegenwoordig in Spijkenisse. Toen ik kind was, wist ik al dat ik de zorg in wilde. Daarom ben ik gestart met een combinatie opleiding van verpleeg- en verloskunde. Na een kennismaking met verpleegkunde, merkte ik dat mijn hart niet daar, maar in de verloskunde ligt. Dit werd voor mij al duidelijk vanaf mijn eerste verlosstage. Ik vond het prachtig om koppels in zo’n bijzondere periode van hun leven te mogen begeleiden. De liefde voor het vak is sindsdien alleen maar sterker geworden. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt in Capelle aan den Ijsel en Rhoon. 

Hoewel ik tijdens mijn opleiding ook in het ziekenhuis zwangeren heb mogen begeleiden, merkte ik dat ik meer affiniteit had met verloskundigenpraktijken. Dit omdat ik het belangrijk vind om een vertrouwensband te creëren, zodat we samen een goede voorbereiding treffen op jullie ouderschap. Hierbij vind ik het belangrijk dat er veel informatie gegeven wordt en dat koppels laagdrempelig vragen kunnen stellen. Er is immers geen zwangerschap hetzelfde.