Lieve aanstaande ouders,

Mijn naam is Esmee Voois, verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Ik ben 19 jaar oud en kom uit ’s-Gravenzande, waar ik samen met mijn ouders en zus woon.

Vanaf 3 januari tot en met 7 januari zal ik meelopen bij Verloskundige Centrum Amara. Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in alles omtrent de zwangerschap, daarom heb ik de keuze gemaakt om mijn droom tot verloskundige na te jagen. Naast verloskunde vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te korfballen en tijd te spenderen met familie en vrienden.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en deel uit te mogen maken van dit speciale proces. Je kunt mij tegenkomen bij de controles, de bevalling of in het kraambed. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan gerust aan bij de verloskundige.

Tot snel!

Liefs, Esmee